Νότια Κορέα

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Νότια Κορέα

Ακίνητα προς πώληση στη Νότια Κορέα

Η Νότια Κορέα είναι ένα έθνος της Ανατολικής Ασίας που καταλαμβάνει το νότιο μισό της κορεατικής χερσονήσου και μοιράζεται με τη Βόρεια Κορέα ένα από τα πιο στρατιωτικά σύνορα στον κόσμο. Είναι εξίσου γνωστό για το καταπράσινο και λοφώδες τοπίο του, πασπαλισμένο με κερασιές και βουδιστικούς ναούς αιώνων. Πρωτεύουσά της είναι η Σεούλ, μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες πόλεις στον κόσμο. Συνορεύει προς τα βόρεια με τη Βόρεια Κορέα, προς τα δυτικά με την Κίτρινη Θάλασσα (και μετά με την Κίνα), στα νότια με το Στενό της Κορέας και στα ανατολικά με τη Θάλασσα της Ιαπωνίας.

Η μέση τιμή πώλησης ακινήτων προς πώληση στη Νότια Κορέα αυξήθηκε 0,57% παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ελέγξει την αγορά ακινήτων. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, η μέση τιμή πώλησης ακινήτων προς πώληση στη Νότια Κορέα αυξήθηκε περισσότερο αυτή την εβδομάδα από την αύξηση 0,34% που σημειώθηκε μια εβδομάδα νωρίτερα.

Το τελευταίο άλμα ήταν το υψηλότερο από 0,57% της εβδομαδιαίας αύξησης που καταγράφηκε την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Η αύξηση σημειώθηκε παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση διορίζει τη Δευτέρα τέσσερα τμήματα στη Σεούλ: Jongno, Jung, Dongdaemun και Dongjak, ως κερδοσκοπικές περιοχές που υπόκεινται σε οικονομικούς και άλλους κανονισμούς, φθάνοντας σε 15 τον αριθμό των περιοχών που υπόκεινται σε περιορισμούς στις πρωτεύουσες 25 γειτονιές της πόλης.

Οι τιμές των διαμερισμάτων στην πόλη των περίπου 10 εκατομμυρίων ανθρώπων έχουν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες μετά τον δήμαρχο της Σεούλ Park Won, ο οποίος σύντομα ανακοίνωσε ένα σχέδιο για την ανάπτυξη του Yongsan και της οικονομικής περιοχής Yeouido. Η αγορά πρέπει να λάβει θέση αναμονής σχετικά με τη μέση τάση των τιμών, η οποία θα μπορούσε να επηρεαστεί από τις δημοσιονομικές πολιτικές της κυβέρνησης. Από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο, η μέση τιμή αυξήθηκε κατά 12,42%, αυξάνοντας πάνω από 11,44% σε ετήσια βάση.

  •  
    Μεταβαίνοντας στη Νότια Κορέα. Αποδημιώνετε και ζείτε στη Νότια Κορέα.

      Κράτος που ανήκει στην Ανατολική Ασία, η Νότια Κορέα θα μπορούσε να είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για να είναι σε θέση να επαναφέρει τη ζωή του, ίσως με μια καλή επένδυση. Παρόλο που η ιστορία της χώρας ήταν αρκετά ταραγμένη, σήμερα εμφανίζεται ως ένα νέο έθνος, ικανό να προσφέρει ευκαι ...

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB